webdesign ID advertising

webdesign ID advertising

10 tips voor een goede website!

1.Zorg ervoor dat mensen gemakkelijk contact kunnen opnemen en niet moeten zoeken naar uw contactgegevens.

2. Zorg voor een duidelijke opbouw van uw site met een duidelijke navigatie zodat uw bezoeker de weg niet verliest.

3. Overdrijf niet met tekst. De surfer leest niet graag online, hij 'scant' uw website. Kies daarom voor duidelijke titels en ondertitels. Geef de voorkeur aan korte zinnen of opsommingen waar mogelijk.

4. Zorg dat de belangrijkste informatie bovenaan staat en niet pas zichtbaar wordt door te scrollen.

5. Behoud rust in uw website. Beperk u tot enkele kleuren en tracht niet met 10 verschillende kleuren de aandacht te trekken. Beperk u tot 1 of 2 lettertypes, gebruik geen HOOFDLETTERS en laat tekst en beeld niet te veel 'dansen' doorheen de pagina's.

6. Zorg voor beweging. Vernieuw geregeld de inhoud van uw site zodat de informatie steeds up-to-date is en uw bezoekers graag terugkeren. Ook Google houdt van een site die regelmatig wordt aangepast en zal u een betere ranking geven.

7. Wees voorzicht met effecten. Overdrijf niet met flash-effecten, video's ed, bekijk eerst of er een toegevoegde waarde is.

8. Bouw een call-to-action in op zoveel mogelijk pagina's. Zet uw bezoeker aan om contact op te nemen, een formulier in te vullen, in te schrijven op uw nieuwsbrief, een reactie achter te laten....

9. Installeer google analytics op de site zodat u informatie hebt over uw bezoekers. Hoeveel bezoekers heeft mijn website? Welke pagina's bekijken ze ? Hoe lang blijven ze op de site ? .... Maak hiervan gebruik om uw site te verbeteren.

10. Optimaliseer voor Google zodat de surfer uw website gemakkelijk kan vinden


Bekijk hier onze portfolio webdesign.