3D illustraties ID advertising

3D illustraties ID advertising

3D illustraties

Wat is een 3D illustratie ?
De term is misschien wat verwarrend aangezien het resultaat gewoon een twee-dimentionale afbeelding is.
De afbeelding wordt wel gemaakt in een programma dat met een drie-dimentionale ruimte werkt. Dat wil zeggen dat we elk vlakje van het voorwerp moeten aanmaken en in een ruimte plaatsten tov een XYZ-as, waarbij elk vlakje een kleur en/of structuur toegekend krijgt. Door de combinatie van al die vlakjes ontstaat een drie-dimentionaal object.
Daarna wordt er verlichting op het voorwerp geplaatst waardoor diepte en schaduw ontstaat.
Het grote voordeel is dat we verschillende 'camera's' in deze ruimte kunnen plaatsen waardoor je het object vanuit verschillende standpunten kan tonen, met een 2-dimentionale tekening zou je voor elk standpunt een nieuwe tekening moeten maken.
Zijn er wijzigingen nodig ? Enkel de 3D-illustratie moet aangepast waarna we opnieuw de verschillende standpunten kunnen 'fotograferen'.

Waarom 3D?
De mogelijkheden van 3D illustraties zijn oneindig.
Enerzijds zorgen ze voor de perfecte visualisatie van uw project alvorens in produktie te gaan, denk daarbij aan displays, verpakkingen, promotieartikelen en zelfs beursstanden, anderzijds kunnen  ze ook gebruikt worden in uw brochures, websites en allerhande drukwerk.
3D illustraties kunnen een ontwerp of een concept tot leven brengen, een ontwerp van meerdere kanten tegelijk laten zien, inzoomen op een detail, een logo omzetten naar 3D, een handleiding verduidelijken,  enz.
Contacteer ons om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw project.

Bekijk hier onze portfolio 3D-illustraties.