Softsuit
Softsuit is een startend bedrijf waarbij software development centraal staat, naast consultancy en hardware.
Enkel de naam was bestaand en vormde de basis voor het ontwikkelen van logo en huisstijl.
Op basis daarvan werd dan het ontwerp gemaakt van de website, www.softsuit.be. ID advertising zorgde voor het ontwerp van de verschillende pagina's, Pascal van Softsuit zorgde voor de uitvoering.

logo softsuit door ID advertising
huisstijl Softsuit door ID advertising

Hieronder ziet u de homepage van softsuit, de volledige website kan u bekijken op www.softsuit.be

website softsuit, otworpen door ID advertising

Magazine 03beheer
In een tijd waarin we allemaal overspoeld worden door digitale mailings kunnen we opnieuw opvallen door een mooi drukwerk te versturen. 03beheer kiest ervoor om halfjaarlijks een magazine te maken waarin zij enerzijds tonen met welke projecten het bedrijf bezig is maar anderzijds ook informatie verstrekken aan de klant. In het eerste nummer kwam oa de wet op mede-eigendom aan bod, beveiliging van liften, enz.
ID advertising mocht instaan voor de fotografie, de vormgeving en het drukwerk.
Bekijk hier het volledige magazine van 03 beheer.

magazine 03 beheer

Nanofix
Onze klant Javac had plannen om een nieuw product op de markt te brengen. Het product werkt energiebesparend voor benzinemotoren (ja, ook voor uw wagen) en is milieuvriendelijk. Naam en logo waren bestaand en dienden als basis voor het ontwikkelen van verpakking en website.
Het ontwerp van de verpakking werd voorgesteld in een 3D-tekening waardoor de klant een realistisch beeld kreeg van het geheel. Productie van de etiketten en dozen gebeurde door de klant zelf in China waar hij al jaren contacten heeft.
nanofix verpakking
Ondertussen werd ook gestart met de website en webshop. Er werd gekozen voor een website met CMS in Joomla zodat de klant zelf zijn website volledig kan onderhouden en de bestellingen van het product volledig online kan opvolgen. Aangezien de verkoop wereldwijd wordt voorzien, werd de website voorzien in 4 talen, wat later waarschijnlijk nog zal uitgebreid worden. De website wordt het komende jaar nog verder uitgebreid met nevenartikelen. www.nanofix.eu
nanofix website nanofix websites
terug naar overzicht


Kringwinkel Halle
Televil was al eigenaar van 5 kringwinkelpunten in de rand rond Brussel. Begin 2012 werd een 6de kringwinkel geopend in het centrum van Halle en al zeggen we het zelf, het is mooi geworden !
In september 2011 kreeg Box32 in samenwerking met ID advertising de opdracht om dit nieuwe winkelpunt volledig in te richten. We maakten een grondplan, bepaalden de kleuren, tekenden meubelen uit en maakten een volledige voorstelling in 3D. Ook de aankleding en signalisatie werd volledig door ons onder handen genomen.
Kringwinkel zelf nam de volledige uitvoering op zich.
Hieronder tonen we een aantal beelden van de ruimte zoals ze was, de 3D illustraties met onze voorstellen en het uiteindelijke resultaat.

Beelden van de ruimte zoals ze gehuurd werd.
inrichting kringwinkel halle inrichting kringwinkel halle inrichting kringwinkel halle
Links de 3D-tekening met het ontwerp, daarnaast het resultaat.
boeken en CD's
3D tekening winkelinrichting winkelinrichting winkelinrichting
toonbank en decoratiemateriaal
3D tekening winkelinrichting winkelinrichting winkelinrichting
kleding
3D tekening winkelinrichting winkelinrichting winkelinrichting
kinderhoek
3D tekening winkelinrichting winkelinrichting winkelinrichting

terug naar overzicht