webdesign ID advertising

webdesign ID advertising

de Eenvoudige Website

 

Een statische website is vooral geschikt voor bedrijven waarvan de producten, diensten of activiteiten niet vaak wijzigen.

In eerste instantie bekijken we hoe we uw bedrijf kunnen voorstellen op internet en welke structuur we daarvoor kunnen gebruiken. Vervolgens maken we een ontwerp van uw website, eventueel gebaseerd op de bestaande huisstijl.
Na goedkeuring van het ontwerp zetten we het ontwerp om naar html en vullen de inhoud in. Tijdens deze fase kan u de website alvast bekijken op een demoserver. Pas wanneer de website volledig klaar is, wordt deze online gezet voor het publiek. U kan zelf geen aanpassingen doen aan de website tenzij u daarvoor geschikte software in huis hebt (zoals dreamweaver). U kan uiteraard wel steeds bij ons terecht om uw website up-to-date te houden.

De prijs van een statische website is sterk afhankelijk van het aantal pagina's. Voor een grote website of een website die vaak moet aangepast worden, is een CMS-website dan ook meer geschikt.
Indien gewenst kan u ook bij ons terecht voor reservatie van uw domeinnaam en/of hosting en voor optimalisatie van uw website zodat die beter scoort in Google.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Bekijk hier onze portfolio webdesign.