webdesign ID advertising

websdesign ID advertising

Webdesign

Uw website is meer dan ooit de eerste indruk die men krijgt van uw bedrijf. Iemand die op zoek is naar uw product of dienst zal zich waarschijnlijk eerst informeren via internet. Uw website is dan ook het digitale visitekaartje van uw bedrijf, moet representatief zijn en up-to-date informatie geven aan de bezoeker.

Aangezien er verschillende mogelijkheden zijn bij het opzetten van een nieuwe website is het belangrijk te bepalen wat voor u de meest geschikt website is.
We kunnen hier alvast 2 grote groepen onderscheiden:

De eenvoudige, statische website:
Een statische website is als een online brochure, vooral geschikt voor bedrijven waarvan de producten, diensten of activiteiten niet vaak wijzigen.
De prijs van een statische website wordt grotendeels bepaald door het aantal pagina's nodig om uw bedrijf voor te stellen.
Op onze pagina over de eenvoudige website vindt u alvast meer informatie.

De CMS website
CMS staat voor Content Management System wat betekent dat u zelf uw website kan onderhouden en de inhoud kan aanpassen. Een CMS website is ideaal als de inhoud regelmatig moet bijgewerkt worden, promoties online gezet moeten worden, activiteiten moeten gewijzigd worden, verschillende personen hun bijdrage moeten kunnen leveren of wanneer u wil werken met een webshop. Een CMS website is iets duurder om op te zetten maar heeft het grote voordeel dat u nadien een zeer gebruiksvriendelijk online werkinstrument hebt.
Meer informatie vindt u op onze pagina website met CMS.

Bekijk hier onze portfolio webdesign.